Семейството и приятелите на Лилия Ботушева я издирват вече 10-ти

...
Семейството и приятелите на Лилия Ботушева я издирват вече 10-ти
Коментари Харесай

Виждали ли сте това чаровно момиче? Лили тръгва за Германия, но изчезва безследно

Семейството и приятелите на Лилия Ботушева я търсят към този момент 10-ти ден. Младата жена е трябвало да пътува за Ерфурт, Германия, където учи и живее. 23-годишното момиче е оповестено за търсене както от немските, по този начин и от българските управляващи.

Лилия е от Сливен, само че от години живее в немския град. На 8.06 т.г. е резервирала билет за аероплан, на който още не е ясно дали се е качила.

„ Нямаме никаква новина, от никого, от нищо. Нямам си концепция къде може да е, по какъв начин е… Пусната е за търсене на европейско равнище. Не съм я чувал от седмица, както и нейните другари. Притесняваме се извънредно доста за Лилия”, споделя брат й Мартин Ботушев.



" Дъщеря ми Лилия - 23 година е в неопределеност от десетина дни. Последно местоположение: Erfurt - Thüringen - Bundesrepublik Deutschland. Властите в България и Германия са осведомени. Търсим метод да се свържем с Лили. Ако някой знае нещо, познава някой, който нещо може да знае, апелирам помогнете.
Благодаря ", написа във Facebook и бащата на младото момиче Христо Ботушев.

Ако някой има информация за нея, може да подаде сигнал в най-близкото районно или да се свържете с нейния брат Мартин Ботушев във Facebook.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР