Семейството и известните приятели на Колийн Нолан се обединяват около

...
Семейството и известните приятели на Колийн Нолан се обединяват около
Коментари Харесай

Колийн Нолан от свободните жени, „подкрепена от колеги“, тъй като тя „не може да спре да плаче“ заради избора на дъщеря си

Семейството и известните другари на Колийн Нолан се сплотяват към смутената звезда, до момента в който тя се бори с празното гнездо синдром.

58-годишната участничка в The Loose Women призна предходната седмица, че „ не може да спре да плаче “ след решението на 22-годишната й щерка да резервира еднопосочен билет от Обединеното кралство и да тръгне да пътува. Майка на три деца Колийн, която споделя най-малкото си дете Сиара Фенсъм с някогашния си брачен партньор Рей Фенсъм, призна, че „ не харесва “ решението на щерка си да пътува по света и се усеща по този начин, като че ли губи „ най-хубавия си другар “.

Въпреки че една от сътрудниците на Coleen в Loose Women сподели на някогашната певица да „ порасне “ и да одобри избора на детето си в шоуто на ITV предходната седмица, в този момент стана ясно, че двама от сътрудниците на Coleen ще оказват помощ на самотните майка, до момента в който се приспособява към нова фаза от живота си.

Колийн, която също е майка на Шейн Нолан и Джейк Рош от брака й с легендата на EastEnders Шейн Ричи, възнамерява да ос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР