Семейството е било на разходка в съседен град, оставали са

...
Семейството е било на разходка в съседен град, оставали са
Коментари Харесай

Майката На Бебето За Местан: Той Ни Я Отне, Той Взе Нашата Еджринка. Бяхме Щастливо Семейство, Никога Повече Няма Да Бъдем!

Семейството е било на разходка в прилежащ град, оставали са 20 метра, с цел да се приберат вкъщи. Те обаче не ги изминават:

" Той ни я лиши, той взе нашата Еджринка. Бяхме щастливо семейство, в никакъв случай повече няма да бъдем! ", плаче майката пред камерите. По лицето на дамата личат многото шевове.

„ Първо от колата излезе сина ми, след това аз, жена ми лежеше по тил. Малката я нямаше. Тя беше на 2-3 метра от колата. Беше изхвърчала ”, показа бащата на бебето - Юсеин Ахмед.

„ Когато дойдох на мястото, първо видях огромния ми внук. Каза ми, че е добре. Но сестричката му не е. Видях и Лютви Местан. Беше се заключил в колата ”, разяснява дядото на бебето - Тефик Ахмед.

По думите му Местан не е оказал никаква помощ. „ Стоеше като монумент! ”, добави той.

„ Разбира се, че отговорен е господин Местан! Той имаше знак " стоп ", а аз бях на път с преимущество. Искам да отиде зад решетките. Нека страната ни помогне и хората да ни оказват помощ да има правораздаване ”, разяснява още бащата на бебето.

Разследването против политика към този момент е на специфичен контрол от основния прокурор. Сотир Цацаров разпореди на Върховната касационна прокуратура да окаже „ засилена методическа помощ на прокурорите в Кърджали ”. Такъв контрол на следствието към този момент беше пожелан от роднините и родителите на починалото бебе.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР