Семейство Тръмп със сигурност не е като останалите. Не е

...
Семейство Тръмп със сигурност не е като останалите. Не е
Коментари Харесай

Един ден с Доналд и Мелания Тръмп

Семейство Тръмп сигурно не е като останалите. Не е нормално, тъй като е Първото семейство на Съединени американски щати, само че и по ред други аргументи. Ежедневието на Доналд и Мелания и техните връзки могат да се сторят странни за мнозина, само че за тях са си изцяло естествени.

От новата биографична книга The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump на журналистката Мери Джордан научаваме любопитни детайлности за това по какъв начин тече животът в Белия дом . Някои тях сме чували и преди, а други - не.

Вече не се изненадваме от следващото удостоверение, че Доналд и Мелания Тръмп не спят в една спалня . Този път то идва от хора от екипа, който се грижи за Първото семейство. А това тяхно решение се дължи не толкоз на ледените им брачен връзки, колкото на чисти битовизми.
 Снимка 484390

Американският президент става доста рано , към 5 часа, и незабавно пуска тв приемника, с цел да се осведоми за протичащото се по света. Съпругата му пък избира да поспива необезпокоявана до по-късно. Затова и го прави в обособена стая.

Спалнята на господин Тръмп е решена в тъмни цветове, а по стените могат да се видят доста негови фотоси с известни персони. Покоите на Мелания пък са в светли, топли цветове, а фотосите й в рамки са с нейния наследник Барън.
 Мелания Тръмп, Доналд Тръмп, The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump и нови детайлности за връзките им
Когато Мелания пази мъжкото достолепие на Доналд

На това семейство в никакъв случай не му е скучно

Бившите чиновници в Белия дом, които журналистката интервюира, са безапелационни, че Първото семейство в никакъв случай не сяда дружно на масата за вечеря . Дори и двамата да са вкъщи, всеки се занимава с неговите си неща и рядко споделят между тях. А най-често компания на Мелания в самотните вечери вършат нейните родители, предава Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР