Семейство с малко дете и бременна жена остава на улицата,

...
Семейство с малко дете и бременна жена остава на улицата,
Коментари Харесай

Без дом остава семейството от Борован, в чийто дом се вряза цистерна

Семейство с малко дете и бременна жена остава на улицата, откакто експерти са решили, че къщата им не може да бъде ремонтирата.
Тя съвсем изцяло се срути, откакто цистерна с гръцка регистрация, пренасяща течен сапун, се вряза в дома на спящото семейство Конецовски. Инцидентът стана малко след 7,30 тази заран във врачанското село Борован. По знамение няма жертви от петчленната фамилия.
Преди да се забие в къщата и да отнесе стената, лидерът на гръцкия камион прекършва циментов електрически дирек и опустошава оградата.
Отхвърлен на няколко метра е 27 годишен мъж, който се движи по тротоара.Той е най-сериозно потърпевш при случая. Настанен е в болничното заведение в Бяла Слатина с черепно-мозъчна контузия и пострадвания по цялото тяло.
" До оградата бях, той като ме удари, ме хвърли на 10-15 метра, паднах в безсъзнание, по какъв начин съм оживял, не знам – живо знамение е ”, споделя Тобияс Чобанов пред BTV.
Причината на случая се проверява. Най-вероятно водачът на цистерната е задремал на кормилото или му е прилошало. Стана ясно, че той не е използвал алкохол.
По обяд транспортното средство беше изтеглено. Тогава специалисти направиха оглед на потърпевшата къща и откриха, че тя не може да бъде ремонтирана. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР