Семейство, прибрало две сладки синеоки котенца на два месеца, с

...
Семейство, прибрало две сладки синеоки котенца на два месеца, с
Коментари Харесай

Семейство откри и прибра сладки синеоки котенца, но после стана страшно

Семейство, прибрало две сладки синеоки котенца на два месеца, с изненада откри, че мъничетата по никакъв начин не са безвредни, когато започнаха да раздират пластмасовите биберони и да хапят ръцете, които ги хранят, оповестява Ройтерс. Съпрузите от Сан Антонио, щата Тексас, доверили пред управляващите, че си мислели по какъв начин са се сдобили с представители на влиятелната порода бенгалски котки. Но се оказало, че са приютили американски рисчета.

Свирепите мъничета били поверени на подслон за диви животни. Но локалните управляващи почнали следствие за нарушение на законите за отбрана на дивата природа в щата Тексас. " Бенгалските котенца изобщо не наподобяват на диви котки. Те са като всички останали домашни котки ", съобщи говорителката на Службата за отбрана и рехабилитация на дивите животни в Сан Антонио Лиса Норууд.

По нейните думи двата типа рядко биват обърквани. Съпрузите, поискали анонимност, дали спорни сведения за това по какъв начин са се сдобили с котенцата. Първоначално декларирали, че се натъкнали на тях на алея в парка. По късно - че им били донесени от родственик, който ги разкрил в далечен регион. Ако се потвърди, че стопаните умишлено са приютили рисчетата, знаейки, че са диви животни, те могат да бъдат подведени под правосъдна отговорност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР