Семейство, прибрало две сладки синеоки котенца на два месеца, с

...
Семейство, прибрало две сладки синеоки котенца на два месеца, с
Коментари Харесай

Сладки синеоки котенца се оказаха ...рисове

Семейство, прибрало две сладки синеоки котенца на два месеца, с изненада откри, че мъничетата по никакъв начин не са безвредни , когато започнаха да раздират пластмасовите биберони и да хапят ръцете, които ги хранят, оповестява Ройтерс.
 

Съпрузите от Сан Антонио, щата Тексас, доверили пред управляващите, че си мислели по какъв начин са се сдобили с представители на влиятелната порода бенгалски котки . Но се оказало, че са приютили американски рисчета . Свирепите мъничета били поверени на подслон за диви животни. Но локалните управляващи почнали следствие за нарушение на законите за отбрана на дивата природа в щата Тексас.
 

Family attacked by LYNX after fluffy kittens they adopted turned out to be PREDATORS
— NEWS (@NEWSANTANDER)

" Бенгалските котенца изобщо не наподобяват на диви котки. Те са като всички останали домашни котки ", съобщи говорителката на Службата за отбрана и рехабилитация на дивите животни в Сан Антонио Лиса Норууд. По нейните думи двата типа рядко биват обърквани.
 
 Thinkstock/Getty Images

Съпрузите, поискали анонимност, дали спорни сведения за това по какъв начин са се сдобили с котенцата. Първоначално декларирали, че се натъкнали на тях на алея в парка . По късно - че им били донесени от родственик , който ги разкрил в далечен регион. Ако се потвърди, че стопаните умишлено са приютили рисчетата , знаейки, че са диви животни, те могат да бъдат подведени под правосъдна отговорност.
 

New post: Family attacked by LYNX after fluffy kittens they adopted turned out to be PREDATORS
— DirtyDutch.com (@DDNieuws)

В момента се вършат старания за търсене майката на дребните . Ако тя не бъда открита, допустимо е те в никакъв случай да не могат да бъдат върнати към дивата природа . Служителите в приюта се стараят рисчетата да имат минимални контакти с хората, тъй че да запазят инстинктивния си боязън от тях. Само по този начин те биха могли да оцелеят, в случай че бъдат пуснати на независимост.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР