Семейство отдава почит на своето красиво“ едногодишно момиченце, което беше

...
Семейство отдава почит на своето красиво“ едногодишно момиченце, което беше
Коментари Харесай

Семейство с разбито сърце отдава почит на „красивото“ момиченце, убито от Land Rover на църковен паркинг

Семейство отдава респект на своето „ красиво “ едногодишно момиченце, което беше убито, откакто беше блъснато от Land Rover в църковния паркинг.

Айви Мей Рос беше ударена пред църквата " Плимут Братс " в Балмеди, Абърдийншър, към 19:45 ч. предходната сряда. Тя беше откарана по неотложност в болница, където по-късно тя беше трагично оповестена за мъртва Холи и Глен споделиха, че са „ безусловно съкрушени “ от загубата, само че също по този начин благодариха на локалната общественост за метода, по който им оказаха поддръжка.

Те споделиха: „ Нашата красива щерка Айви Мей умря след драматичен случай случай след постоянното ни църковно събиране в Балмеди. Ние сме безусловно опустошени и молим поверителността ни да се зачита в този сложен миг. Ние ценим всички молебствия и послания на съпричастност и поддръжка, които получихме от локалната общественост. "

Говорейки пред Independent, прачичото на Айви Мей, Иън Маккензи, отдаде респект на „ красивото момиче “ и изрази скръбта си от нейната гибел. „ Те са прелестно семейств...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР