Семейство от Великобритания е държало в дома си, в специално

...
Семейство от Великобритания е държало в дома си, в специално
Коментари Харесай

Родители държали 5 дни тялото на починалата си дъщеря до новородената ѝ сестричка

Семейство от Англия е държало в дома си, в особено построена стая с следена температура на изстудяване, тялото на 6-годишната си дъщеричка, с цел да е ''близко до новородената ѝ сестра''.
Причината е, че 6-годишната Дарси Роджър издъхва едвам седмица след раждането на второто дете на фамилията вследствие от подло заболяване. Родителите признават, че изпитвали виновност, защото не съумели да изградят дълготрайна връзка сред сестрите, заради което решили, че точно по този метод ще се ''реваншират'' за изгубеното време, въпреки и по много необикновен метод.
По думите на фамилията самата Дарси Роджър приветствала концепцията на родителите ѝ да позадържат известно време тялото ѝ откакто почине, с цел да прекара още малко със сестричката си.
,,Най-опустошителното е, че Дарси не съумя да прекара задоволително време с Беа. Щяха да бъдат най-хубавите приятелки'', описа за събитията пред ''Дейли Мейл'' майката, които действително се случват през януари тази година, само че едвам в този момент казусът получава публичност измежду обществеността.
След кончината на по-голямата им щерка фамилията взема решение да сътвори фешън линия облекла в памет на Дарси. Те съумяват да съберат повече от 3000 евро, които подаряват на благотворителна организация за лекуване на заболели деца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР