Семейство от столичния квартал Илинден преживя шок, след като разбра,

...
Семейство от столичния квартал Илинден преживя шок, след като разбра,
Коментари Харесай

Смок се настани в апартамента на семейството в София

Семейство от столичния квартал „ Илинден ” претърпя потрес, откакто разбра, че „ съжителства ” с близо еднометров смок, показва.

Влечугото влезнало в хола и било видяно на дивана. На помощ бил извикан професионален ловджия на змии, само че интервенцията по залавянето претърпяла в началото крах.

Собственикът на жилището Камен Недялков изясни, че смокът се покачил до жилището на петия етаж по асмата, която се намира пред блока. Дори го настъпил.

„ Стана ми чудно какво е това, което наближавам и видях змия. Направих крачка обратно и започнах да мисля какво да върша. Започнах да звъня на другари за съвет какво да направя и разгласих във Фейсбук пост, че в дома ми има змия и попитах какво би трябвало да направя. Получих съвет да звънна на 112 ”, добави той.

Негов прочут му дал телефон на чиновник в терариума на столичния зоопарк. Той пристигнал незабавно, само че змията била изчезнала. След това още веднъж се появила и стреснала фамилията. Получили съвет да я сложат в калъфка, която е намокрена в единия край, защото е обезводнена, и да изчака идването на експерт.

Мъжът съумял да извърши всички насоки и историята приключила позитивно и за двете страни.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР