Семейство от Русия е станало неволен свидетел на показния разстрел

...
Семейство от Русия е станало неволен свидетел на показния разстрел
Коментари Харесай

Руснаци станали свидетели на разстрела на хазартния бос

Семейство от Русия е станало несъзнателен очевидец на показния разстрел в Слънчев бряг на 55-годишния хазартен необут Коста Николов - Миджурина.

"Чуха се доста изстрели. Повече от 6-7 пъти се стреля, само че не помня тъкмо какъв брой. После свистене на гуми, настана блъсканица. Разбрахме, че има ликвидиране, когато хората започнаха да крещят. Останахме тук, до момента в който пристигна полицията. Видяхме по какъв начин изваждат дамата от колата. Беше млада красива жена с дълга руса коса. Цялата беше в кръв и не мърдаше. Помислихме, че е мъртва ", описаха пред „ Монитор “ фамилията туристи от Русия.

Името на Миджурина се свързва главно с хазартния бизнес по морето. Коста Николов е държал над 10 игрални зали в Слънчев бряг, Несебър, Бургас и Нова Загора. Бил е и притежател на хотел "Цезар Палас " в Нова Загора.

Едно от
казината му се намира в региона зад постройката на Районно ръководство в Слънчев бряг, другите игрални зали, които държи в курорта са против входа на паметния ресторант "Джани " и до известната дискотека "Мания ".

Той е притежател на седем компании, измежду които "Кан Бет " ЕООД, "Цезар Палас " ЕООД, "Меджик Кан " ЕООД и "Кан-Белс " ЕООД, демонстрира информация в Търговския указател. Всички те са регистрирани на адрес ул. "Васил Левски " №29 в Нова Загора, на който се намира и хотел "Цезар Палас ".

Мястото, на което убийците са причакали предприемача, е покрай едно от
казината му. По всяка възможност той е пътувал с приятелката си към игралната зала. Простреляната в главата до него жена е с заплаха за живота.



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР