Семейство от пет души, попаднало в празничен хаос на летище

...
Семейство от пет души, попаднало в празничен хаос на летище
Коментари Харесай

Летище, оставено в „абсолютен хаос“ през Великденския уикенд, семейството загуби ваканция за £2000

Семейство от пет души, попаднало в празничен безпорядък на летище Бирмингам, споделя, че е пропуснало бягство от пет нощувки до Малага.

Савомир Адамчик, татко от Стафордшър, упорства за възобновяване на парите за полетите и хотела му на обща стойност £2300 след объркването. 42-годишният мъж дойде на летището в 3.50 сутринта на Великден - цели два часа и 55 минути преди плануваното политане на полета. Багажът му беше чекиран в 4.11 сутринта, само че задържането стартира, когато Савомир, брачната половинка му и три деца - на две, седем и 15 години - се пробваха да преминат през защитата.

Савомир сподели, че единственият метод пасажерите да стигнат до зоната за надзор на сигурността е да употребяват единствено един асансьор - нещо, което съгласно него се дължи на продължаващите строителни работи на летището. Когато най-сетне пристигна техният ред да се качат с асансьора, бащата сподели, че фамилията му било посрещнато с „ безусловно луда “ липса на организация от летището. Персоналът трябваше да вика пасажери...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР