Семейство от Бургас дари кувьоз на Отделението по неонатология на

...
Семейство от Бургас дари кувьоз на Отделението по неонатология на
Коментари Харесай

Бургаско семейство дари кувьоз на местната болница

Семейство от Бургас подари кувьоз на Отделението по неонатология на многопрофилната болница в града. Това е методът, по който Гергана и Николай Господинови честват рождения ден на сина си, който преди 20 години е бил в кувьоз в същото поделение.

Бургас

С дарението на кувьоза семейство Господинови благодари на Отделението по неонатология в Бургаската многопрофилна болница.
Николай Господинов: Идеята се роди преди 20 години, когато се раждаше нашият наследник и си казахме- някой ден, в случай че имаме опция, ще помогнем на тия прелестни хора.Гергана Господинова: Една инсталация, която оказва помощ на експертите тук да си свършат работата, те са неповторими.
Началникът на неонатологията доктор Стилияна Томова сподели, че това е четвъртият кувьоз от донори през последните три години.
доктор Стилияна Томова: Това е интензивна грижа и изисква финансиране, консумативи, лекарства, съоръжение, а не да броим какъв брой броя сонди дневно му се поставят или какъв брой броя абокати му се поставят и да ги считаме по този метод.
Роденият в бургаското поделение Николай-младши е студент в Англия. Дареният от сем. Господинови нов кувьоз от висок клас, екипиран с в допълнение съоръжение, към този момент се употребява за бебетата в отделението.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР