Семейство остана с разбито сърце, след като 12-годишно момче загина

...
Семейство остана с разбито сърце, след като 12-годишно момче загина
Коментари Харесай

Семейство, съсипано като момче, на 12, почина, след като беше блъснато от кола пред очите на ужасени братя

Семейство остана с разрушено сърце, откакто 12-годишно момче почина трагично, откакто беше блъснато от кола пред неговия ужасени братя.

Матаюс Руедас вървеше към учебно заведение с двамата си по-малки братя и сестри сутринта на 15 февруари, когато транспортно средство го блъсна в близост от вкъщи им. Момчето, което е посещавало началното учебно заведение Thomas Jefferson Biscayne Gardens в Маями, Флорида, е превозено с хеликоптер до Ryder Trauma Center в Jackson Memorial Hospital.

То претърпя интервенция заради мозъчен кръвоизлив, който аргументи тежко инфектиране. Лекарите трябваше да отстранен част от черепа му, с цел да облекчат натиска, само че това не спря мозъчното инфектиране.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Мама прегази 7-годишния си наследник с кола, откакто го накара да се прибере пеш от учебно заведение като наказване

Според страница в GoFundMe, основана, с цел да помогне на фамилията му, Матаюс е имал минимална мозъчна интензивност след случая и също е бил подложен на вентилатор, откакто е претърп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР