Семейство намери човешки скелет в двора си на улица „Орлин

...
Семейство намери човешки скелет в двора си на улица „Орлин
Коментари Харесай

Малинка и Любен си взеха къща в Козлодуй! Тръгнаха да копаят в двора й намериха нещо потресаващо!

Семейство откри човешки скелет в двора си на улица „ Орлин Василев “ в Козлодуй. Зловещата находка е открита до момента в който копаели за шахта за мръсна вода, оповестява BulNews.bg.

Странната история се разиграла в неделя вечерта в парцела на Малинка и Любен Димитрови.

Докато копаел на ръка ямата, на към метър и половина дълбочина, стопанинът попаднал на нещо, което му се сторило като корен. Като го издърпал обаче видял, че е кост, а след това намерили и част от черепа и към този момент разбрали, че са попаднали на човешки остатъци.

Първоначално се шокирали и зарязали работата, само че тази заран подали сигнал в полицията. На място е дошъл патрул на Районното ръководство в града, а по-късно и микробусът на Криминалистичната лаборатория.

С помощта на екскаватор те разкопали и прибрали човешките остатъци, които най-малко очевидно били доста остарели. На мястото обаче няма остаряло гробище или нещо сходно, а теренът постоянно е бил частен парцел.

„ Както си копаехме за шахтата и на метър и половина, се появи това. Череп, ребра, още кости. Ние цяла нощ мислихме какво да вършим и сутринта се обадихме в полицията. Дойдоха и го изкопаха с багера, като след това взеха всички кости, тъй като се оказало цялостен скелет. Сигурно е над 50-години този скелет, само че отново е извънредно “, споделя Малинка Димитрова.

Семейството е купило парцела на 4 април предходната година и от известно време са се пренесли да живеят там, като последователно почнали да вършат поправки по двора, само че в този момент попаднали на злокобна находка.

Мястото зад къщата било пусто и с цел да си прокарат канала на мръсната вода избрали тъкмо този квадрат, разграфили го и взели да копаят на ръка, до момента в който не стигнали до костите.

„ Уплашихме се доста. Това е смут, само че няма какво да създадем – към този момент живеем тук. Ако сме знаели, щяхме да копаем 20 сантиметра по-натам и най-малко нямаше да го забележим това нещо “, добави Малинка Димитрова.

Работата по случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР