Семейство на жена, починала след като е прекарала 12 часа

...
Семейство на жена, починала след като е прекарала 12 часа
Коментари Харесай

Жена почина след 12 часа чакане в болнична количка във „военната зона“ на спешната помощ, казват от семейството

Семейство на жена, умряла откакто е прекарала 12 часа в болнична количка, сподели, че отделението по незабавна помощ наподобява като „ сцена от военна зона ".

Твърди се, че е имало до 30 пациенти, лежащи на колички в коридорите с други заболели хора, разпръснати по пода и седалките. Говорейки отвън чуването преди следствието на гибелта на Тамара Дейвис, 31, нейната майка Сю сподели: „ Там беше безспорна кланица, вярна сцена. Беше като нещо от военна зона.

„ Имаше 30 души на тролеи, които чакаха уместно лекуване и още хора на пода и седалките. Беше цялостна неразбория. " Тамара Дейвис беше откарана по неотложност в болничното заведение на окръг Кралски Съсекс с кола вечерта на 10 декември 2022 година, откакто се оплака от затруднено дишане.

Изслушването преди следствието в кметството на Брайтън беше сподели на колегата си, Рафаел Ифил, който обезверено се е обаждал пет пъти на 999, с цел да се опита да повика незабавна кола за спешна помощ. Когато не съумяха да дойдат, той накара брат си да закара Тамара трит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР