Семейство моли за отговори в търсенето на студент от Университета

...
Семейство моли за отговори в търсенето на студент от Университета
Коментари Харесай

22-годишен студент от Университета на Мисури, изчезнал, след като беше помолен да напусне бара в Нешвил по време на пътуване с братство

Семейство моли за отговори в търсенето на студент от Университета на Мисури, който е в неопределеност от петък откакто напусна бар в Нешвил.

Райли Стрейн, 22-годишна стара жена, е била забелязана за финален път в петък вечерта от другари в бар в оживения регион на Бродуей в Нешвил, прочут с нощен живот, заяви полицията в Нешвил.

Той беше на посещаване в града с братята си от братството Delta Chi за пролетната им публична гала, заяви The St. Louis-Post Dispatch, само че се разделиха, откакто беше помолен да напусне бара на кънтри артиста Люк Браян, Luke's 32 Bridge Food + Drink, сподели фамилията му пред филиала на NBC WSMV от Нешвил.

„ Приблизително в 21:45 ч. той беше помолен да напусне бара на Люк Брайън “, сподели вторият татко на Strain, Крис Whiteid, пред станцията. „ Те се разделиха. Момчетата го извикаха и той сподели. „ Връщам се пешком до хотела си. “ Те не помислиха нищо за това. “

Когато приятелите му се върнах...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР