Семейство Мъск не спира да изумява света с темповете, с

...
Семейство Мъск не спира да изумява света с темповете, с
Коментари Харесай

6 стряскащи факта за бащата на Илон Мъск, който се сдоби с дете от доведената си дъщеря

Семейство Мъск не стопира да изумява света с темповете, с които се усилва. Миналата седмица стана ясно, че Илон Мъск скрито е станал баща на близнаци, а през вчерашния ден разбрахме, че неговият татко Ерол се е сдобил с втори правоприемник от доведената си щерка.

За майката на най-богатия човек в света Майе, която е някогашен модел и диетолог, знаем доста повече, в сравнение с за неговия татко. Едно е несъмнено обаче - двамата не са в положителни връзки.

През 2020-а година, когато стана ясно, че Ерол има връзка с доведената си щерка, милиардерът го назова "ужасно човешко създание ". Всъщност бащата на Илон е отглеждал актуалната си половинка, откогато тя е била на 4-годишна възраст, което доста хора биха определили като неприемливо.

Elon Musk's dad, 76, confirms secret second child — with his stepdaughter
— Page Six (@PageSix)

Майката на Илон Майе също не остава с по никакъв начин положителни мемоари от някогашния си брачен партньор. Тя го дефинира като "физически, финансово и прочувствено манипулативен и насилващ ". А след развода освен, че не получава прехрана, а даже едвам свързва двата края.

Ето и няколко стряскащи обстоятелството за Ерол Мъск, бащата на най-богатия човек в света:

1. Илон е наследил интелекта си от своя татко

Ерол Мъск има голям брой гении. Той е в строителния бизнес и има десетки осъществени планове в Южна Африка, с помощта на които натрупва благосъстояние. Дори синът му го дефинира като "блестящ инженер " и споделя, че от него е наследил тези свои умения.

Освен това Ерол е водач, моряк и съсобственик на мина за изумруди в Замбия.

Errol Musk, Elon Musk's father, reveals that he had a second kid with his 35-year-old stepdaughter who he’s raised since she was 4.
— The Daily Beast (@thedailybeast)

2. Бил е женен за Мае Мъск в продължение на 9 години

76-годишният Ерол е бил женен за майката на Илон Мае в продължение на 9 години. Двамата са били семейство в интервала 1970-1979 и имат три деца. Това са Илон, роден през 1971 година, Кимбал, роден през 1972 година и Тоска - родена през 1974 година

3. Ерол има 7 деца

Медиите шушукат, че Илон Мъск е татко на 10 деца, а по всичко проличава, че неговият татко го догонва. В свое изявление пред The Sun Ерол разкри, че има две “непланирани” деца от своята доведена щерка Яна, родени през 2017-а и през 2019-а година. Той има две деца и от майката на Яна Хейди, за която е бил женен съвсем две десетилетия.

4. Той има вяра мощно в продължаването на рода

Подобно на сина си Илон, Ерол е доста открит по тематиката с децата. „ Единственото нещо, за което сме на Земята, е с цел да се развъждаме “, сподели той пред The Sun. „ Ако можех да имам още едно дете, щях. Не виждам причина да не го направя.” Той добави още, че светът през днешния ден можеше да е доста друг, в случай че се беше поколебал дали да има деца на млади години, когато са родени по-големите му деца. „ Ако бях мислил за това тогава, Илон или Кимбал нямаше да ги има “, сподели той.

"Правя всичко допустимо, с цел да оказа помощ на рецесията с незадоволителното население. Сриващата се раждаемост е най-голямата заплаха, пред която е изправена цивилизацията досега ", написа пък предходната седмица Илон, признавайки, че скрито е станал татко на близнаци.

Like father like son!

Elon Musk's dad, 76, has confirmed a secret second child—with his stepdaughter back in 2019

Errol Musk clearly shares his son’s disgusting desire to secretly procreate. Errol has 8 children, while Elon has 10 children—& that’s just the ones we know of.
— Arctic Friend (@FriendEden100)

5. Ерол наричал Илон “идиот”

Илон Мъск нееднократно е споделял, че детството му било много нещастно, той даже призна, че е бил жертва на вербално принуждение от страна на татко си. Наричал го е "идиот " и не е спирал да му повтаря, че няма да успее да направи нищо от това, което си е наумил. Ерол пък му отговори, че просто е трябвало да го направи човек, тъй като е бил едно капризно дете.

6. Хората наричали Ерол “прасе”

Майката на Илон Мае пък показа пред Harper’s Bazaar, че двамата с Ерол имали извънредно токсична връзка. “Всички наши познати го назоваха “Прасето”, поради метода, по който той се държеше с мен”.

“Като всяка друга жена подложена на тормоз, бях засрамена, имах възприятието, че бъркам. Той непрестанно ми повтаряше, че съм глупава, грозна и скучна. Той беше доста богат, само че направи всичко допустимо да не получа нищо от положението му.” - добави тя.

Elon Musk's 76-year-old father Errol Musk revealed he had a secret daughter in 2019 with his stepdaughter Jana

Full story -
— Hindustan Times (@htTweets)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР