Семейство Хадид определено не се вписва в графата на средностатистическите

...
Семейство Хадид определено не се вписва в графата на средностатистическите
Коментари Харесай

На вечеря със семейство Хадид

Семейство Хадид несъмнено не се вписва в графата на средностатистическите семейства, които вечер сядат на масата и пред тв приемника, с цел да разискват по какъв начин е минал денят им.

Натовареният график на супермоделите Джиджи и Бела, а и на по-малкият им брат, който също върви по техните стъпки, рядко им разрешава да прекарват задоволително време с майка си Йоланда. А ето какво става, когато звездното семейство се събере за вечеря.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@belsperfect) на Сеп 24, 2018 в 10:35 PDT

С две думи - същинска лудница. Всъщност, тя е сътворена от Vogue, а Хадид са основни настоящи лица в нея. А на нас ни се коства, че сме се пренесли в някакъв откачен, баснословен свят.

Джиджи и Бела са облечени в много екстравагантни тоалети, които контрастират на сандвичите и пържените картофки на масата за фамилната вечеря. Йоланда им прави забележка за смарт телефоните по време на ястие и подвига тост, тъй като е щастлива, че и трите й деца са у дома.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от ~M (@baddassgiforce) на Сеп 24, 2018 в 1:49 PDT

След това всичко радикално се трансформира. Майката на моделите запява с мъжки глас реге парче и четиримата се впускат в танци с много забавни придвижвания. Такива до момента от хубавиците Хадид не сме виждали.

А когато по-късно понечат към главните ястия за вечеря, под похлупаците ги чакат техните лични, отрязани глави ... Доста злокобно, нали?!

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от a bit of EVERYTHING (@artlolv) на Сеп 24, 2018 в 12:35 PDT

В последното деяние виждаме четиримата от семейство Хадид на земята, пременени в нови тоалети. Всъщност, облеклата, употребявани в клипа, са най-забележителните от показаните на Седмицата на модата в Ню Йорк , краят на която бе маркиран с видеото.

 Бела Хадид и една по-различна фотосесия
Бела Хадид и една по-различна фотосесия

Провокативна и секси

Проектът на Vogue пък е и самобитна подигравка на емблематичната сцена от фентъзи хоръра от 1988 година " Бийтълджус ".

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР