Семейство Гевечанови, което изгуби едното си дете при пътен инцидент

...
Семейство Гевечанови, което изгуби едното си дете при пътен инцидент
Коментари Харесай

Помните ли Петър и Десислава от Панагюрище, чието дете бе прегазено от бизнесмен на пътя? Днес почернените родители сияят от щастие, защото...

Семейство Гевечанови, което изгуби едното си дете при пътен случай в Панагюрище, има нова рожба. Съпругата на Петър Гевечанов - Десислава е родила крепко момченце, оповестява TrafficNews.bg.

То тежи 2 кг и 800 грама и е високо 49 сантиметра. Бебето ще носи името Божидар.

Радостната вест в фамилията идва три години, откакто 6-годишният им наследник Петьо почина при пътен случай. Детето беше пометено от джипа на 44-годишния тогава предприемач Цветан Пъков.

Експертиза откри, че Пъков, който се оказа рецидивист на пътя, е карал джипа си " Ауди Q7 " със 78 км/ч. Самият той желае да излезе на независимост предварително и в четвъртък ще застане пред 32-ри състав на Софийския градски съд, който ще прегледа настояването му.

Детето беше ударено от джипа на 14 април 2015 година, до момента в който кара колело. Цветан Пъков бе приет за отговорен за това, че предприемайки маневра за изпреварване на движещия се пред него автомобил, нараснал скоростта, движейки се с 78 км/час. По същото време 6-годишният Петьо почнал да пресича с велосипеда си пътното платно. Когато стигнал доникъде, последвал удар сред него и автомобила, при което детето попаднало под бронята на автомобила, който го влачил още 40 м, до момента в който не изпаднало на пътното платно.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР