Семейство е приютило 24 коали, оцелели от горските пожари, които

...
Семейство е приютило 24 коали, оцелели от горските пожари, които
Коментари Харесай

Семейство приюти 24 коали, оцелели от пожарите в Австралия

Семейство е приютило 24 коали, оживели от горските пожари, които опустошават източното брегове на Австралия, написа в. "Дейли остарял ".

Пол и Кристийн Маклауд са трансформирали дома си в Тарий, щата Нов Южен Уелс, в незабавно краткотрайно леговище за симпатичните създания, останали без заслон поради огнената буря. Съпрузите се пробват да спасят допустимо най-вече коали, откакто пожарът лиши живота на към 350 техни събратя.

Всекидневната на семейство Маклауд е цялостна с коали, които се възвръщат от премеждието, сгушени в кошници за пране. Много от тях са със съществени изгаряния и се нуждаят от лекуване.

Над 350 коали са починали при горските пожари в Австралия

Сред най-пострадалите коали, приютени в дома на семейство Маклауд, е мъжки образец, наименуван Сути. Козината на животното е опърлена, всичките му лапи, муцунката и ушите са обгорели. Спасителите му поставят нужните грижи за Сути и чакат дали той ще реагира на лекуването. Добрата вест е, че животното възстановява апетита си и похапва листа от евкалипт.

Друга коала, на която съпрузите са дали името Джуди, също е с опърлена четина, само че за разлика от Сути се е разминала със съществени изгаряния. За сметка на това женската страда от хламидия, която може да е съдбовна, в случай че не се лекува.

"Джуди е извадила шанс, само че следва да разберем по какъв начин ще реагира на лекуването за хламидия ", споделя Кристийн Маклауд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР