Семейство Дженър-Кардашиян са царете на провокациите и именно благодарение на

Семейство Дженър-Кардашиян са царете на провокациите и именно благодарение на ...

Playboy провокацията на Кайли Дженър и Травис Скот.


Семейство Дженър-Кардашиян са царете на провокациите и именно благодарение на тях постигнаха всичко, с което могат да се похвалят днес. Най-младата милиардерка в света и най-богатата във фамилията Кайли Дженър по нищо не отстъпва на сестра си Ким, когато става дума за голота и демонстриране на форми.

И го доказа за пореден път вчера, 10 септември. Кайли сподели в профила си в Instagram, който има 146 милиона последователи, снимка, на която видимо е чисто гола, в прегръдките на своя любим Травис Скот, който също е без дрехи, но само до кръста.

"Когато Хюстън срещне Лос Анджелис", гласи описанието на снимката. От него разбираме, че скоро можем да очакваме изненади от Дженър и Playboy.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Kylie (@kyliejenner) на Сеп 10, 2019 в 7:00 PDT

По публикация на самото издание в Twitter пък разбираме, че Кайли и рапърът са заснели специална фотосесия за един по-различен брой на еротичното списание. Двамата са главни герои в The Pleasure Issue - Fall 2019, което вече може да се поръча от сайта на Playboy на цена от 24 долара.

Wild in Love https://t.co/dYi7JjkdOq pic.twitter.com/2PhgsrX4eO
— Playboy (@Playboy) September 10, 2019
Списанието иска да отбележи всичко, което ни доставя удоволствие - "сексът, изкуството, музиката, храната, духовната връзка, пътуванията, общността и канабисът".

Иска и да покаже артистите и творците, които ни носят радост, но и да постави акцент върху "визионерите и революционерите, които се борят удоволствието да стане достъпно за всички".
Кайли Дженър, Травис Скот и първият червен килим на Сторми
Каквато Кайли, такава и Сторми

Първият червен килим на малката дама

Е, явно Кайли и Травис покриват тези критерии, а ние нямаме търпение да видим още кадри от горещата им фотосесия в имението на Playboy

Източник: lifestyle.bg