Семейство Дъстън вече имали три деца във времето, когато разбрали,

...
Семейство Дъстън вече имали три деца във времето, когато разбрали,
Коментари Харесай

23-годишно момиче е майка на 6 деца

Семейство Дъстън към този момент имали три деца във времето, когато разбрали, че чакат ново попълнение. Но на ултразвука младата майка била осведомена, че чака не едно дете, а три.

Естествено, родителите били шокирани от тази вест, тъй като въобще не очаквали сходно нещо.

Въпреки това, когато родителите пристигнали на себе си и почнали да се радват на тризнаците, ги очаквали неприятни вести. Едно от децата изостанало доста в развиването си и имало огромна заплаха то да не оцелее.

Лекарите споделили на съпрузите, че би трябвало да се положат старания за спасяването на двете деца, само че родителите били твърди, че желаят да спасят и трите бебета.

 майка шест деца

Когато срокът за раждането наближил, лекарите разбрали, че едно от децата тежи по-малко от другите две, само че всичко останало било в норма. След появяването на бял свят въпросното момиченце тежало едвам 600 грама.

 майка шест деца

Сложили я в специфичен развъдник и майката трябвало да остане в болница още месец. Когато бебето качило килограми, двете били изписани.

 деца-подредени-по-височина

Сега родителите нямат момент успокоение вкъщи, тъй като си имат лична детска градина! Тъй като всички деца са към момента дребни, те се нуждаят от непрекъснатото внимание на родителите си. Младата двойка обаче е доста щастлива, че има толкоз доста деца и всички са здрави.

Желаем им благополучие!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР