Семейство Бийбър са сред любимите звездни двойки не само на

...
Семейство Бийбър са сред любимите звездни двойки не само на
Коментари Харесай

Джъстин, Хейли и силата на любовта

Семейство Бийбър са измежду обичаните звездни двойки освен на нас, само че и на стилните списания. Двамата имат безподобен жанр, който се комбинира по неповторим метод, а химията посред им е толкоз мощна, че безпроблемно се пресъздава и на фрагментите. И не на последно място - доста са секси.

Последната корица на Джъстин и Хейли е за италианското издание на Vogue и идва като малко позакъснял подарък за годишнината от сватбата им. На водещата фотография двамата са в предизвикателна поза на легло със сатенени чаршафи .

Кадрите са направени по концепция на изданието в памет на починалия му изобретателен шеф Хелмут Нютън. Затова и на корицата е поместен неговия откъс: " Сърцето ми е там, където и брачната половинка ми " . А Джъстин и Хейли са двойката, която най-добре може да пресъздаде тези мощни страсти.

на Окт 5, 2020 в 10:01 PDT

Думите на Нютън умерено могат да минат и за казани от Бийбър, който се оказа същински романтик и мъж-мечта. А в изявлението за изданието брачната половинка му разкрива повече за силата на любовта.

на Окт 5, 2020 в 2:05 PDT

Според Хейли, Джъстин е съумя да я накара да се усеща доста по-секси и мощна от преди. Тя признава, че в началото й е било мъчно да свикне с връзка като тази, в която всичко е на показ. Затова и не е демонстрирала възприятията си обществено. Но в следствие е осъзнала, че с това нищо не печели, а единствено губи.

на Окт 5, 2020 в 3:16 PDT

" Фактите са, че ние се обичаме. И в действителност няма какво да крием " , безапелационна е през днешния ден Хейли. И разяснява, че макар че мнозина ги виждат като тинейджъри, изключително Джъстин, двамата са съпрузи, мъж и жена, които се усещам удобно със своята половост, предава ET.

на Окт 5, 2020 в 1:07 PDT
 Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и посланието по случай първата годишнина от сватбата им
Джъстин и Хейли година след сватбата

По-влюбени от всеки път

Госпожа Бийбър изяснява и че фотосесията е самобитен жест на един мъж към една жена. А нейният Джъстин постоянно се грижи за нейната женственост , подкрепя я, кара я да се усеща мощна и секси. " В обществено отношение мъжете стоят на пиедестала си прекалено много години. Време е всичко това да бъде променено ", приключва Хейли.

на Окт 5, 2020 в 11:33 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР