Семейство Бекъм са една от любимите ни звездни двойки и

...
Семейство Бекъм са една от любимите ни звездни двойки и
Коментари Харесай

Снимката, която не очаквахме от Дейвид и Виктория Бекъм

Семейство Бекъм са една от обичаните ни звездни двойки и аргументите за това са не една и две. Двамата са женени от 20 години, имат четири деца, сполучливи бизнес инициативи и огромно положение. Най всичкото от горната страна - наподобяват все по-добре и по-добре.

Сигурни сме, че точно любовта е тайната на техния триумф . За страдание, много рядко можем да забележим двамата да я показват обществено. Но за това няма по какъв начин да ги виним, тъй като са зрели хора и очевидно считат интимниченето пред други за детинско и излишно.

На повече фотоси Дейвид и Виктория най-вече да са се хванали за ръка или той леко да я е прегърнал през кръста. Затова и един кадър, който двамата споделиха преди дни в обществените мрежи, ни направи изключително усещане.
 Снимка 439754

Семейство Бекъм са на следващата си за това лято слънчева почивка, като този път обикалят с яхта италианските крайбрежия . На борда на нея не се мина и без обичайна фотосесия.
 Дейвид Бекъм, Виктория Бекъм и фамилната им почивка в Италия
Какво честват семейство Бекъм в Италия

Слънчева почивка в Пулия

На едната фотография Дейвид и Виктория са много по-близки, в сравнение с сме привикнали да ги виждаме. И наподобяват по-влюбени и щастливи от всеки път. Но по какъв начин да наподобяват, като си почиват на първокласна яхта край Пулия в компанията на обичаните си деца...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР