Семейство Бекъм отново стана мишена на апаши. Домът им се

...
Семейство Бекъм отново стана мишена на апаши. Домът им се
Коментари Харесай

Семейство Бекъм - мишена на убийци и наркодилъри

Семейство Бекъм още веднъж стана цел на апаши. Домът им се оказа под прицел за втори следващ път в границите на месец.

През октомври къщата на екс футболиста и дизайнерката беше следена от крадци и бе изработен опит да се влезе с щурм в нея. Тогава органите на реда хванаха трима натрапници. Близо четири седмици по-късно, след първичния опит за обир, домът на известните персони още веднъж се оказа забавен за апашите.

Детективи са уверени, че зад двата опита за обир се крие проведена незаконна група, чиято активност е обвързвана с убийства и трафик на дрога. Според появила се информация в английските медии групировката е виновна за десетки кражби, убийства, изнудване и търговия с опиати през последните 30 години. Килърите и наркотрафиканти работят на територията на Южна Англия.

" Членовете на тази тайфа са основните обвинени за нападението над дома на Бекъм. Полицията ги следи деликатно ", твърди неизвестен източник.

Виктория и Дейвид Бекъм са обезпокоени от обстоятелството, че два пъти в рамките единствено на месец домът им е цел на крадци. И няма по какъв начин да е другояче, защото парцелът е на стойност 6 млн. лири и разполага с всички улеснения. Неслучайно къщата е била следена дълго време от незаконната тайфа.

При първия опит крадците били с маски на лицата, а съседи от друго имение наоколо видели, че нещо се случва към къщата на семейство Бекъм и незабавно подали сигнал в полицията. По това време Виктория, Дейвид и четирите им деца не си били вкъщи, пътешествали в Австралия.

Междувременно доста прозорливо звездното семейство се е погрижило за сигурността на дома си изключително след първия опит за обир. Те се подсигурили с няколко кучета, които да пазят имуществото. Освен тях разполагаем са и още седем охранители, които се грижат за сигурността в парцела.
woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР