Семейство българи беше арестувано в южната италианска област Пулия за

...
Семейство българи беше арестувано в южната италианска област Пулия за
Коментари Харесай

Наши сводници извършили брутални гадости в скованата от ужаса на COVID-19 Италия ВИДЕО

Семейство българи беше задържано в южната италианска област Пулия за употреба на дами и за държането на няколко сънароднички при рабски условия на живот. Това оповестява bg-voice.com.



В свое прессъобщение до италианските медии карабинерите от Сан Северо оповестиха, че българин и жена му принуждавали с принуждение свои сънароднички в Сан Северо да проституират на улицата даже в интервала на пандемията от ковид.



Една от жертвите на сводниците обаче намерила кураж да опише за ставащото на управляващите. Двойката българи карала дамите да проституират в кварталите Сан Берардино, Сиберия и по държавното шосе 16 в община Сан Северо.

След сигнала на младата българка, оплакала се пред карабинерите, те почнали следствие, от което станали ясни ужасяващи детайлности.

Една от жертвите на трафика била принудена най-малко седем пъти да помята, поради което получила и гинеколочични затруднения. Жените били държани като робини и водени всеки ден да проституират на пътя след закани. След това трябвало да предават облагите си на експлоататорите.

Младите дами били принудени да излизат на улицата и в най-големите студове, поради което се молели на сводниците за малко дърва или гуми за горене, с цел да се стоплят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР