Семейство Ахмед продължава да бъдe в болница, след като вчера

...
Семейство Ахмед продължава да бъдe в болница, след като вчера
Коментари Харесай

Катастрофата с Местан: Пострадалото семейство Ахмед са в стабилно състояние

Семейство Ахмед продължава да бъдe в болница, откакто през вчерашния ден пострадаха при злополука с присъединяване на водача на ДОСТ Лютви Местан. При случая почина бебе на шест месеца.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Състоянието на фамилията е устойчиво. Майката и детето се намират в Хирургично поделение, а бащата в Травматологично поделение. Бащата е с травма в региона на кръста и подозрение за спукан прешлен, само че общото му положение е положително, той е в схващане. Същото се отнася за майката и детето – те имат повърхностни контузии”, съобщи проф.д-р Тодор Черкезов, изп. шеф на МБАЛ „ Др. Ат. Дафовски” – Кърджали.
Лютви Местан е арестуван поради тежката злополука край " Маказа " При пътния случай почина 6-месечно бебе, други трима души са потърпевши
От болничното заведение допълниха, че майката има пострадвания в региона на главата, при дамата се е наложила хирургична интервенция. При детето има рани в региона на глезена.

Ударът сред двата автомобила стана на разклона за Загорско и Джебел.
Снимка: btvnovinite.bg
Към момента проверяващите не показват кой е бил отговорен за случая. Фактите демонстрират, че колата на водача на ДОСТ излиза на път с преимущество, а другият автомобил се е движел с висока скорост.
Снимка: btvnovinite.bg
Вчера Местан беше арестуван за 24 часа. Срещу него няма повдигнато обвиняване. Първоначално той беше в болничното заведение под полицейско наблюдаване, след което беше откаран с патрулка в ареста на полицията в Кърджали.

„ Беше му направено цялостно проучване – рентгенография на шийни прешлени, на китката на ръката. Състоянието му е положително, не са открити здравословни проблеми”, разяснява проф.д-р Тодор Черкезов.

Заради евроизборите следствието може да бъде спряно, в случай че Лютви Местан се кандидатира за евродепутат, той ще придобие имунитет. За причиняване на гибел по несъобразителност, законът планува до 6 години затвор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР