Семействата с три и повече деца в Русия ще могат

...
Семействата с три и повече деца в Русия ще могат
Коментари Харесай

Путин: Русия ще подкрепи допълнително многодетните семейства

Семействата с три и повече деца в Русия ще могат да получават от федералния бюджет по 450 хиляди рубли за погасяване на ипотечен заем. Това съобщи президентът Владимир Путин в годишното си обръщение към Федералното заседание,, съобщи ТАСС.

Тази спомагателна мярка в поддръжка на многодетните фамилии ще бъде въведена с оглед стабилната макроикономическа обстановка в Русия и възходящите приходи на страната, означи Путин.

" Хората не можеш ги излъга, те остро усещат лицемерието, неуважението към себе си и всяка неправда. За хората е от голяма важност какво се прави действително и по какъв начин това усъвършенства живота им, живота на фамилиите им, и то не след време, а в този момент ", съобщи президентът.

Путин акцентира: " Не бива да повтаряме грешките от минали десетилетия и да чакаме пришествието на комунизма, би трябвало в този момент да променяме обстановката към по-добро ". Дейността на изпълнителната власт на всички нива би трябвало да бъде добре съгласувана, съдържателна, енергична - и съветското държавно управление би трябвало да дава звук, добави президентът.

Руският водач предложи о т 1 януари 2020 година помощите за първо и второ дете да бъдат увеличени , като доближат двойния размер на виталния най-малко. Той изрази увереност, че през 2023-2024 година в страната ще бъде възобновен естественият приръст на популацията. -->

Държавните и общинските чиновници, заети в обществената сфера, не трябва " в никакъв случай да позволяват високомерно отношение, пренебрежение към жителите - нито с думи, нито с дейности ", акцентира в посланието си Владимир Путин. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР