Семействата на трима души, убити в поредица от зверства“, извършени

...
Семействата на трима души, убити в поредица от зверства“, извършени
Коментари Харесай

Семействата критикуват болничния ред за Нотингамския убиец с нож, който уби трима

Семействата на трима души, убити в поредност от „ зверства “, осъществени от убивач с нож с параноидна шизофрения, споделиха, че „ същинската правдивост не е раздадена “, когато му е връчен болнична заповед от арбитър.

Ема Уебър, майка на ученика Барнаби Уебър, 19, който беше погубен дружно с приятелката си Грейс О'Мали-Кумар, също на 19, и учебния надзирател Иън Коутс, 65, на юни 13-ти предходната година, сподели, че полицията в Нотингамшир има „ ръцете ви в кръв “, откакто молбите на Валдо Калокане за непредумишлено ликвидиране заради понижена отговорност бяха признати по-рано тази седмица.

Нейните мнения пристигнаха, откакто арбитър Джъстис Търнър сподели, че 32-годишният мъж „ доста евентуално “ ще бъде арестуван в болница с висока степен на сигурност до края на живота си, защото го осъди за „ зверските “ убийства, както и за опита за убийството на други трима.

Говорейки на стълбите пред Кралския съд в Нотингам след привършване на чуването за присъдата, госпожа Уебър сподели, че Кра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР