Семействата на израелци, държани като заложници от Хамас в Ивицата

...
Семействата на израелци, държани като заложници от Хамас в Ивицата
Коментари Харесай

Роднините на израелските заложници започват петдневен марш към Йерусалим

Семействата на израелци, държани като заложници от " Хамас " в Ивицата Газа, започнаха петдневен марш от Тел Авив до Йерусалим, настоявайки държавното управление да предприеме спомагателни ограничения за обезпечаване на освобождението на заложниците , предава Ройтерс.

На 7 октомври " Хамас " взе към 240 души за заложници, в това число дами и деца, които се счита, че са държани в тунели под повърхността на Ивицата Газа.

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху е подложен на критика от роднините за незадоволителни старания за освобождението на заложниците. Въоръженото крило на " Хамас " и освобождението на 275 палестински пандизчии . Нетаняху обаче отхвърля всевъзможни диалози за преустановяване на огъня, като акцентира значимостта на военния напън върху " Хамас " за реализиране на договорка.

Повече от 11 100 палестинци, в това число доста деца , са починали вследствие на израелските удари. Четирима заложници бяха освободени досега,. Израелската войска заяви за гибелта на покорен войник-жена, убита при израелски удар.

Демонстрантите, носещи фотоси на пленниците, ще приключат марша си пред резиденцията на Нетаняху в Йерусалим, като показват своето неодобрение от неналичието на информация и дейности от страна на държавното управление.
 Израел откри доказателства, че
Израел откри доказателства, че " Хамас " държи заложници в детска болница в Газа

Разкрит е команден център на палестинските бойци в мазето на педиатрията " Ар-Рантиси "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР