Семейства въртят частни бардаци в домовете си. Еротичните сайтове предлагат

...
Семейства въртят частни бардаци в домовете си. Еротичните сайтове предлагат
Коментари Харесай

Семейства въртят частни бардаци, дават по 30 бона за...

Семейства въртят частни бардаци в домовете си. Еротичните уеб сайтове оферират разгласи на двойки, които оферират терен за секс, както и такива, които провеждат празненства за оргии, написа в. "Телеграф ".

Входът за тези събития е сред 200 и 300 лв., като доста постоянно се изисква предплата. Предлага се спомагателни услуги и отстъпки за постоянни клиенти.

Съпрузи от Пловдив да вземем за пример за пуснали публикация за "Ганг-банг " празненство - колективен секс сред няколко мъже и една жена. Изискванията са претендентите да имат добра персонална хигиена и да са поддържани.

В обявата са разказани годините, височината и килограмите на мъжа и дамата, а "членския импорт " е 250 лв. на човек.

Съпрузите оферират и 10% отстъпка за надарени претенденти. "За да вземат участие се изисква 20 лв. капаро ", написа в обявата.

"Тази неделя организираме секс празненство. Вход за двойки - 20 лв., за сами мъже - 300 лв.. Входът за сами дами е безвъзмезден. Започваме в 21 часа ", гласи друга публикация.

В уеб страниците има и десетки оферти за така наречен кукловод. Това са мъже, които споделят дамите си за секс и желаят да гледат, до момента в който половинката им е интимна с различен. Именно такава оферта търси 40 годишен столичанин:

"Спонсорирам фамилии, предлагам уместност и поверителност. Подпомагане 500 лв.. Няколко пъти месечно заведения за хранене, дарове, постоянен, здрав, разкрепостен и извратен секс. Може мъжът да гледа от време на време и да се включва на тройка ", гласи обявата.

В някои случаи поканите са без финансови задължения, само че пък критериите са повишени, а мераклиите би трябвало да аплайват със фотоси.

Най-много предложния има в разделите за компаньонки. Там цените стартират от 40 лв. и стигат до над 500 според от времетраенето и услугите. Дамите пък са на възраст от 18 до над 55 години. Сред обявите има и такива, в които дами си търсят партньорки в бизнеса.

Няколко са офертите и за платени любовници. В тях се предлага непрекъснат ангажимент към клиенти против постоянно месечно заплащане. Предложения има и за телефонен секс, като цените са приблизително по 60 стотинки на минута.

От всички услуги най-скъпо се продават еротичните разтривки с благополучен край. Средната цена за това е 80 лв., само че може да стигне и до тройно повече, в случай че масажистката е извикана на адрес.

В обявите за работа пък е посочено, че в случай че се ангажират с съответно студио и бъдат наети, девойките могат да си докарат сред 3 и 5 бона месечно.

Всички оферти за работа в тази сфера дават обещание минимум 3000 лв. заплата.

Предложения има и за работа в чужбина. Най-честите предложения са за Англия, Испания и Германия.

Потребител от София да вземем за пример написа:

"Търся девойки с приятна осанка от 18 години до 35 години с готовност за работа като компаньонки в Испания, може и без опит. Подсигурена квартира и защита. Високи приходи. Бакшишите са си за Вас. Може да се стартира незабавно. Работното време си го определяте Вие. Гарантирам уместност, поверителност и сигурност ".

Обявата дава обещание твърди 5000 лв. на месец. Друг консуматор от Благоевград пък търси амбициозни дами, предлагащи конвой услуги за платежоспособни джентълмени в Англия, като заплащането е двойно.

В публикация във Велико Търново пък се показва: "Търсим дами с готовност за работа в клуб в Германип като експрт. Добра печелба и всичко е обезпечено ".

Най-високата оповестена цена за компаньонки в чужбина е 30 000 лв.. Тлкова дават обещание и създателите на предложения, които набират претенденти за присъединяване в порно филми.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР