Семейният морски туризъм е на фокус от четвъртото издание на

...
Семейният морски туризъм е на фокус от четвъртото издание на
Коментари Харесай

Чуждите туристи дават отлични оценки за семейните ни хотели

Семейният морски туризъм е на фокус от четвъртото издание на огромния конгрес за развиването на морския район, който ще отличи вложенията и нововъведенията от най-северната до най-южната точка на родното Черноморие, оповестяват уредниците vipcompr.

Морските Оскари ще бъдат връчени довечера в царската градина в Златни пясъци.

Партньорите на състезанието са номинирали 4-звездния хотел Смартлайн Мадара в Златни пясъци, който повече от 20 години демонстрира професионализъм и качество на туристическия артикул. В хотелския комплекс работи дипломиран и добре подготвен личен състав с опит в региона на туризма и обслужването. Основни правила на работа са високо качество на обслужването и облекчаване на потребителското търсене. С внедряването и поддържането на системи за ръководство на качеството и сигурност на предлаганите артикули, хотелът доближава годишно поставените си цели. Политиката на екипа на хотела е непрестанно рационализиране на бизнес културата за устойчиво партньорство в изискванията на пазара.

Семейният туризъм е приоритет и на южното ни Черноморие, а оценките на непознатите туристи в Букинг са отлични и за модерния и изтънчен хотел-ресторант „ Рибарска среща”. Във тип на дебаркирал транспортен съд той е построен на пристанището в град Царево, над самия морски бряг и на 200 метра от централния плаж. От хотела се разкрива прелестна панорамна панорама към необятното море и към китните хълмове над Странджа планина. Комплексът разполага с 20 съвременно оборудвани стаи - всичките са с аспект към морето. Целогодишният ресторант към хотела предлага разнообразно меню, с прясна черноморска риба.

По традиция Морските Оскари разпространяват и отличават най- положителните практики и триумфи на Черноморието, да поощрят техните желания за по-добро качество на живот в България.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР