Семейните проблеми не спират да тормозят Ален Делон дори на

...
Семейните проблеми не спират да тормозят Ален Делон дори на
Коментари Харесай

Делон vs. Делон: Историята на тежките отношения между легендарния актьор и сина му

Семейните проблеми не стопират да тормозят Ален Делон даже на 88-годишна възраст. Големият артист, който вечно ще остане в историята на френското кино и просвета, попадна в центъра на противен медиен скандал.

Големият му наследник Антъни разгласи, че поради прикриване на действителното влошено здравословно положение на татко им след инсулта му през 2019. Часове по-късно Ален Делон разгласява своя позиция през юриста си, в която показва мощно отчаяние от дейностите на своя наследник.

" Изключително шокиран от медийния изблик ", както го разказва юристът, Делон " не може да търпи агресивността на сина си, който не стопира да му споделя, че е изкуфял ".

В изявление за Paris Match 59-годишният Делон-син твърдеше още, че тази Коледа можела да е последната за татко му.

Всичко това е натоварило още повече Ален Делон, излиза наяве от позицията на юриста му.

" Кой татко би приел сходно нещо ", споделя юристът в отговор на Антъни.

Зад тази комплицирана и нелицеприятна драма на Делон против Делон стоят десетилетия на проблематични връзки сред татко и наследник.

В своята автобиография от 2022 година Антъни Делон разкрива, че цялото му детство и юношески години са белязани от грубoто и от време на време извънредно отношение на татко му.

Актьорът постоянно е изпускал нервите си пред момчето, крещял е, удрял го е, и го е унижавал без причина.

Майката на Антъни - актрисата и модел Натали Делон - е отсъствала през по-голямата част от живота му. Родителите му се развеждат, когато детето е на 5 години. Натали отпътува за Америка, с цел да се занимава с кариерата си и оставя Антъни на грижите на татко му.

Жената, която запълва нейната липса и се пробва да пази Антъни по време на свадите, е Мирей Дарк - актрисата, с която Ален Делон живее до 1983.

Самият Антъни Делон си признава, че е бил буйно момче и неприятен възпитаник. Бяга от пансиона на учебното заведение си, с цел да живее самичък като младеж.

" Спрях да се опасявам от него, когато бях на 17. Той се беше заключил в офиса си в Париж и не искаше да ме вижда. Един ден се качих горе, с цел да се изправя против него. Както в глутницата с вълци, бях подготвен да се изправя против алфа мъжкаря. Той го разбра и си остана заключен ", споделя Делон.

Огромното въздействие на татко му го преследва на всички места през 70-те и 80-те години във Франция.

За да се приближи до най-интересните кино облици на Делон, синът му стартира да мечтае да стане разбойник. На 18 го арестуват с крадена кола: " Това беше метод да се освободя, да " убия " татко ми. Да му кажа: " Това, което го правиш на филмите, аз го върша в същинския живот ", споделя той в изявление за Le Monde във връзка книгата.

По-късно синът взема решение да пусне фешън линия с кожени якета с букви AD. Баща му още веднъж се ядосва и му не разрешава да употребява името, което и двамата споделят. Не му позволява и да се снима в добре платена реклама в Япония.

" Докато съм жив - в никакъв случай. Има единствено един Делон в Япония и това съм аз ", споделил артистът на сина си, в откъс от биографичната му книга пред Le Figaro.

През 1990 година, когато се ражда дъщерята на Ален Делон Анушка, синът му Антъни схваща за новината от радиото - тъй като татко му не му приказва.



Всичко това се отразява върху Антъни след години, когато стартира да претърпява тежки под паника офанзиви. Той не може да излезе от рецесията, до момента в който не стартира психотерапия.

Баща и наследник Делон най-сетне се сближават, когато Антъни стартира да играе в театъра и Ален идва на постановката. На финала той му признава: " Виждахме единствено теб на сцената ".

В друго свое изявление Антъни споделя: " Можех да си направя извода, че моят татко не ме обича. Можех да му разреша да унищожи част от мен. Но разбрах, че той ме е желал повече от всичко друго на света. С обич и неограничен жар, които са по този начин присъщи за младостта детайли ".

Синът на Делон отдава проблемите в връзките им на личното тежко детство на татко си - " Разбрах, че той се държи по този начин с мен, тъй като и той е бил нещастно и изоставено дете. На 4 години са го дали в приемно семейство, тъй като родителите му са се развели. На 17 година майка му е подписала позволение, с което той отива на война в Индокитай. Това ли е майчина обич? ".

Освен като артист, дълги години Ален Делон се изявяваше още като режисьор, сценарист, продуцент, артист и предприемач.

По време на дългата си кариера в киното той се снима в над 100 кино лентата и продуцира още близо 30, завоюва премия „ Сезар “, подвигна " Златна палма " за цялостни заслуги и получи номинация за „ Златен глобус “.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР