Семейните християнски празници са дни, в които Дългия обикновено изпада

...
Семейните християнски празници са дни, в които Дългия обикновено изпада
Коментари Харесай

Като Чели Трагедиите Не Му Бяха Достатъчни, Баща Му Почина Тази Година. Преди 2 Мин Съобщиха: Най-Страшната Болка Сполетя Слави Трифонов. Тъга И Горест

Семейните християнски празници са дни, в които Дългия нормално изпада в дерпесия. За своите 51-години Слави по този начин и не съумя да се задоми, а някогашните му половинки от двете му най-дълги връзки - психоложката Маги и балерината Мартина, от дълго време са щастливи, само че с други мъже, от които към този момент имат и поколение.

На Бъдни вечер традицията е бъде спазена и Дългия предложения на софра най-близката жена до себе се - това не е гримьорката Велислава Иванова, за която преди дни се понесе слух, че е новата възлюбена на учиндолеца, а майка му Здравка. Атмосферата обаче няма по какъв начин да е била празнична, по-скоро е била жалейна, защото за първа година фамилията ще е без своя старейшина - бай Тодор. Таткото на Слави се спомина на 21 ноември. Както " Ретро " към този момент писа, двете дами трябвало да пътуват дружно за Египет по новогодишните празници, само че мама Здравка отказала екскурзията, защото би трябвало да направи помена за 40 дни от гибелта на мъжа си, написа разкрития.ком.

Осиротелият Слави към този момент е отказал няколко предложения да чества настъпването на 2018 година, една от които на най-верния му шут от " Ку-Ку бенд " Георги Милчев. Дългия общително се извинил, с цел да не тормози фамилията му. Годжи неотдавна счупи крайник и е обездвижен, а на всичкото от горната страна предходната събота му се роди дъщеричка. Шефът му хем се радвал за щастието на младите родители, хем и се натъжавал, защото още не е изпитал възприятието да бъде татко. " Сам съм като кукувица, все нещо не ми се получават тези нещата..., въздишал Дългия. - Мъжете не харесват преуспели дами, тъй като дамата би трябвало да си стои у дома. Искам жена, която да ми се отдаде - на мен и на фамилията ни ".

По подигравка на ориста и в двата случая, в които бе доста покрай брак, фаворитките на Трифонов са от Варна. И Маги, и Мартина са родом от морската столица. Наскоро Дългия се заигра с поредна варненка - новата плеймейтка Нора Недкова. Двамата въпреки всичко се уговорили да се видят на вечеря, въпреки Слави да подходил с много запаси към русокоската. " С дами от Варна имам единствено съществени драми. Но знам ли, тоя път може да имам шанс. Веднъж дамаджана за вода, повторно, на третия път може пък да се счупи това злощастие ", надява се самотникът.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР