Семейните драми, които разкъсват фамилията на Христо Стоичков, изглежда нямат

...
Семейните драми, които разкъсват фамилията на Христо Стоичков, изглежда нямат
Коментари Харесай

Зетят на Стоичков проговори: Никога не ми е удрял шамари, нито съм изневерявал на Христина!

Семейните драми, които раздират семейството на Христо Стоичков, наподобява нямат край. Само три години откакто им направя женитба като от приказките в хотел край езерото в Правец, дребната му щерка Христина и хърватският тенисист Лука Белич обърнаха тил на брака и на любовта си и напълно скоро ще бъдат някогашни съпрузи.

Христина и Лука сключили устно съглашение да разтрогнат брака си по взаимно единодушие, ангажимента им била това да се случи през лятото, когато дребната дъщеря на Камата възнамерява да се върне за няколко седмици в София.  Практически няма по какъв начин двамата към момента законни съпрузи да се разделят пред закона по-рано. В момента Христина е блокирана в Съединени американски щати поради пандемията от ковид, а Бившият й любим е в къщата на сръбското риалити „ Задруга ”,в което влезе при започване на месеца.

Като угрижен татко и човек от по-старото потомство Стоичков е направил опит да попречи на развода. Камата подходил дипломатично към младите със препоръки, че няма съвършен брак, че всички двойки се сблъскват с тествания. Опитът на Камата  да осуети развода бил единственият път, в  който той се намесил във връзката на щерка си. Затова признава Лука Белич пред камерите в сръбското риалити.

" За последно имах диалог със Стоичков преди с Христина да се разделим. Разказах му всичко и се пробвах да изгладим връзките с щерка му, само че не се получи. Много медии писаха, че съм получил плесници от него поради мои изневери, които обаче в никакъв случай не са се случвали. За шест години в никакъв случай не съм изневерявал на жена си. Но преди нея, признавам, че съм бил с много дами ".

Неприятностите на двойката почнали през 2018 година. След едноседмичен престой в България Христина се върнала в Америка много изменена и по-студена към брачна половинка си решила че желае да върви на фитнес, за което Белич нямал нищо срещу. Съмненията почнали да се прокрадват, откакто Лука няколко пъти засякъл  Христина да води дълги телефонни диалози и да ги прекъсва при неговото появяване.Накрая хърватинът си събрала багажа и се прибрал в родината си. По думите му ден сегашен Христина споделя, че той я изоставил написа „ Ретро ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР