Семейни драми белязаха живота на децата на големия актьор Иван

...
Семейни драми белязаха живота на децата на големия актьор Иван
Коментари Харесай

Жестоки драми в семейството на големия Иван Кондов

Семейни драми белязаха живота на децата на огромния артист Иван Кондов , който си отиде през 2004 година, разбра HotArena.

Средният му наследник е умрял ненадейно в Южна Африка, а другите му две деца не си приказват и не поддържат никаква връзка. В България е останал единствено огромният му наследник Владимир, плод на любовта му с първата му жена. Той също е приключил ВИТИЗ като татко си и сега продължава да живее и работи в Русе. Не се е виждал със сестра си от дете, не отишъл и на погребението на по-малкия си брат Ламби.

Той е наследник на Кондов от втората му жена - сестрата на Стефан Данаилов Росица . Емигрира от дълго време в Южна Афтика, има добра специалност, семейство и щерка Екатерина, само че инсулт го погубва през 2017 година в Кейптаун. Майка му и вуйчо му Стефан Данаилов не съумяха да го изпратят, а в границите на две години след неочакваната му гибел, починаха един след различен и те. 

Извън България живее и най-малката наследничка на Иван Кондов - от третия му брак с актрисата Маргарита Кондова. Марта бе тръгнала по стъпките на татко си и бе определяна за една от бъдещите огромни звезди на Народния спектакъл, само че още през 2011 година напусна трупата. Малко по-късно реши да замине за Англия, където живее и до през днешния ден. 

Въпреки компликациите в специалността си, не се е отказала да продължи делото на майка си и на татко си. Срещала известни компликации и разочарования, а последната й роля съгласно биографията й в британски уебсайт за артисти, получила през 2016 година. Въпреки, че е най-малкото дете на Кондов, имала най-силна връзка с татко си. 

Получила и шанса да играе дружно с него във кино лентата " Под едно небе ", а за ролята си в нея е отличена с премията " Невена Коканова ", за най-хубава млада актриса, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР