Семейната почивка в българския Слънчев бряг излиза три пъти по-евтино

...
Семейната почивка в българския Слънчев бряг излиза три пъти по-евтино
Коментари Харесай

Слънчев бряг печели и семейните британци с ниски цени

Семейната отмора в българския Слънчев бряг излиза три пъти по-евтино в сравнение с испанския остров Майорка. Заключението е на Британските пощи, които обезпечават и услугата обмяна на валута и дават препоръки на жителите на Острова по какъв начин да възнамеряват разноските си по време на пътуванията в чужбина според от съмненията на паунда по отношение на локалните валути.

Според наблюденията на Кралската пощенска работа разноските на едно семейство за храни и питиета в България са най-ниски този сезон, осведоми " Дейли мирър ".

Според проучването с идентичен бюджет четиричленно английско семейство ще се отпусне надалеч по-добре в българския Слънчев бряг, където ще заплати към 28.778 паунда за храна и питиета за четирима, по отношение на 89.91 паунда на гръцкия остров Корфу, да вземем за пример. А горещата точка Палма де Майорка напряко ще прогори дупки в джобовете на британците, които ще би трябвало да се бръкнат с над 100 паунда за фамилен обяд и вечеря с питиета при общо 35.73 паунда в българския курорт. Ценовата разлика сред Слънчев бряг и италианския Соренто, където фамилната сметка дневно излиза 163 паунда, е 4 пъти, заключава изданието.

За английските туристи най-евтиното кафе е в португалския курорт Алгарве - 0.63 паунда, спрямо 3.25 паунда в Лимасол, Кипър, до момента в който бутилка бира е единствено 0. 72 паунда в България, само че 3.15 в Корфу.

Британските пощи наблюдават какви са цените в най-популярните измежду британците туристически дестинации на
чаша кафе, бутилка бира, чаша вино, кока-кола, обяд и вечеря по тристепенно меню на за четиричленно семейство.

Ето и подредбата на най-популярните европейски дестинации от най-евтината към най-скъпата по отношение на курса на паунда това лято.
Слънчев бряг, България - 35.73 паунда
Коста дел Сол, Испания - 58.15 паунда
Алгарве, Португалия - 61.62 паунда
Коста Бланка, Испания - 78.41 паунда
Слиема, Малта - 79.40 паунда
Пореч, Хърватия - 80.55 паунда
Крит, Гърция - 81.39 паунда
Лимасол, Кипър - 82.06 паунда
Мармарис, Турция - 83.71 паунда
Пафос, Кипър - 88.35 паунда
Палма Нова, Майорка - 100.70 паунда
Корфу, Гърция - 116.91 паунда
Ница, Франция - 138.13 паунда
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР