Семейна трагедия сполетя семейството на сър Алекс Фъргюсън, след като

...
Семейна трагедия сполетя семейството на сър Алекс Фъргюсън, след като
Коментари Харесай

Почина съпругата на сър Алекс

Семейна покруса сполетя фамилията на сър Алекс Фъргюсън, откакто стана ясно, че неговата брачна половинка Кати е умряла, оповестиха от някогашния му клуб Манчестър Юнайтед.  Двамата бяха женени от 1966 година и имат трима синове, 12 внуци и един правнук.

Лейди Кати имаше основополагаща роля в живота и кариерата на някогашния управител. Заради нея през 2013 година той реши да се отдръпна от специалността. Тогава нейната близначката беше умряла и шотландецът избра да бъде покрай брачната половинка си в тежкия миг.

“Една вечер забелязах по какъв начин Кати, до момента в който гледаше телевизия, си подвигна погледа нагоре към тавана. Осъзнах, че тя се усеща изолирана ”, спомня си Фъргюсън.През 2002 година пък дамата разубеди Фърги от проектите му още тогава да се откаже от треньорския поминък. Според мениджъра Кати му била споделила следното: “Първо, добре си със здравето. Второ, няма да ми се пречиш из къщата и трето - така и така си прекомерно млад (60-годишен - б.р.).

Интересен е и фактът, че преди години Алекс Фъргюсън е бил на крачка от мениджърския пост в Тотнъм, само че брачната половинка му е отказала да се реалокира в Лондон, което е провалило назначението.

През 2018 година шотландецът претърпя мозъчен кръвоизлив, само че по-късно се възвърне изцяло. Направи усещане, че напоследък той не присъстваше на семействата на Манчестър Юнайтед.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР