Семейна двойка придава ново значение на израза „да работиш от

...
Семейна двойка придава ново значение на израза „да работиш от
Коментари Харесай

Семейство изкарва над половин милион паунда с домашно порно

Семейна двойка придава ново значение на израза „ да работиш от у дома “. Мъж и жена, напуснали своите работни места, към този момент изкарват 30 000 английски лири месечно от домашните си порно филми. 32-годишната Джес и 33-годишният Майк снимат половия си живот и го качват онлайн.

Като гримьорка и уредник на събития, двойката е изкарвала по 2 000 английски лири месечно. Но в този момент месечният приход на фамилията е повишен до 30 000 английски лири с помощта на техния полов живот. Те изкарват обилни суми от няколко порно уеб страницата и една уебкамера.

Когато локдаунът почнал, те почнали да разгласяват порно наличие и да печелят пари от клиенти.

„ Станахме шлагер много бързо, което беше вълнуващо “.

И единствено година като порно звезди, Джес и Майк към този момент се устоят само от правенето на секс. От началото на своята порно кариера, двойката е изкарала над половин милион паунда.

Първоначално те пазели новия си бизнес от децата си – на 7 и 11 години, само че Джес твърди:

„ В живота си в никакъв случай не сме крили нищо от децата си. Намеквахме им за специалността си. Шегувахме се с това. Казвахме им „ мама си демонстрира гърдите пред камера “.

В последна сметка си признали.

„ Голямото ни дете подходи доста зряло и ни сподели, че до момента в който сме щастливи и се обичаме, това въобще не е проблем. Разбира се, говорихме с децата си какво следва. Наистина обсъдихме плюсовете и минусите. Някои хора реагираха зле на това, само че в края на деня това не е проблем за нашето семейство “.

Двойката стартира да разгласява занимателни видеоклипове в приложението за клипове TikTok, с цел да разпространява своите секси видеоклипове. Но скоро децата в учебното заведение на техните деца ги видели.

„ Един ден отидохме на площадката с децата си и всички ни гледаха необичайно. Дори си разпращаха видеата ни. “

Двойката обаче не се тормози, че ги одумват.

„ Колкото повече си пращат нашите клипове, толкоз повече пари печелим “.

Двамата са дружно от 2012 година и са женени от 2018 година Решили да си купят камера, с цел да разнообразят половия си живот.

И от заниманието решили да печелят пари.

„ Винаги сме имали доста отворена полова връзка. Мислехме за тройки и какво ли не. "

Оказало се обаче, че камерата им е задоволителна.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР