Семейна двойка от Калининград се оказа зад решетките, след като

...
Семейна двойка от Калининград се оказа зад решетките, след като
Коментари Харесай

Съдят мъж и жена заради сватбени снимки

Семейна двойка от Калининград се оказа зад решетките, откакто разгласява в обществените мрежи фотоси и видеокадри от личната си женитба. Младоженците се оказаха в полезрението на специфичните служби, защото на фотосите попаднал настоящ помощник на Федералната работа за сигурност /ФСБ/ и по този начин неговата идентичност била разсекретна. Служителят на ФСБ бил измежду гостите на сватбеното празненство, написа "Монитор ".

Мъжът и дамата са арестувани в следствения арест и към този момент им е повдигнато обвиняване в държавна измяна. Най-вероятно Антонина Зимина и Константин Антоница скоро ще застанат пред съда и, в случай че виновността им бъде потвърдена, ги заплашва до 20 година затвор.

Вече ще се женим и по интернет

По непотвърдени данни, разсекретният помощник на спецслужбите са споделя Максим и работи в контраразузнаването, където бил скъп кадър. Навремето той учил дружно със Зимина в Балтийския университет. Очевидци описват, че по време на сватбата Максим ни минимум не криел какво работи и даже раздал на присъстващите свои визитки. Освен това драговолно се снимал с младоженците и останалите посетители, описват родственици на Антонина.

Обвиняемите не признават виновността си и настояват, че не са имали достъп до никаква държавна загадка. Замина е самостоятелен специалист в Клуба на приятелите на Фонда за поддръжка на обществената дипломация, а брачният партньор й е правист по обучение, като по-рано е работел в държавното управление на Калининградска област.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР