Семеен скандал стои в основата на двойното убийство снощи в

...
Семеен скандал стои в основата на двойното убийство снощи в
Коментари Харесай

СДВР: ​Семеен скандал е в основата на двойното убийство снощи в София

Семеен скандал стои в основата на двойното ликвидиране нощес в София, осъществено от 26-годишния Викторио Александров, сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов. Той добави, че младият охранител се разделил с майката на едногодишната си щерка преди няколко дни и незабавно по-късно подал против нея сигнал за душевен тормоз.

София
 © Българска телеграфна агенция
Вчера към обяд Викторио взел такси от столичния квартал " Хаджи Димитър " и отишъл при 23-годишната жена, майка на щерка им. От охранителните камери на блока на ул. " Бели Дунав " се виждало по какъв начин той потегля със същото такси, с което е дошъл.

Разпитаният таксиметров водач, който се е обадил в полицията за случая часове откакто се е случил, разказал по какъв начин Викторио го е заплашил и, откакто отвлякъл детето, изискал да го закара в покрайнините на София покрай Горни Богров, където се скрил в порутена постройка в шубраци. В диалога си с таксиметровия водач Викторио споделил, че желае да се самоубие, само че детето трябвало да остане живо. От разпити на родственици, проверяващите разбрали, че Викторио и убитата майка на щерка им живеели на фамилни начала.
 След убийството в кв. След убийството в кв. "Надежда ": Починало е детето, простреляно от татко си
Почина детето, което беше простреляно от татко си нощес край Долни Богров. Момиченцето е било докарано в доста тежко положение в болница "Пирогов ", само че...

И преди имало миг, в който връзките им били обтегнати. Това се случило преди година. Този път обаче младата жена се страхувала и за това през предишните почивни дни татко й оставал да спи при нея. Така до през вчерашния ден, когато майка ѝ се пробвала да се свърже с нея, само че не съумяла. А когато отишла на адреса в " Надежда " никой не ѝ отворил.

След като извикала ключар тя намерила тялото на щерка си с две прострелни рани. Никой от съседите не бил чул нищо. Разследващите открили, че револверът, който употребил Викторио, е негова персонална благосъстоятелност, освен това законно притежаван. А когато отишли в покрайнините на София единствено чули изстрели и по тях се ориентирали къде е младият мъж.

Първоначалните огледи сочат, че 23-годишната жена е убита към обяд, а детето е простреляно в едното око към 23:30 ч. Викторио опитал да се самоубие, само че не съумял. Куршумът единствено одраскал главата му.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР