Семеен скандал е в основата на жестокото убийство на домашна

...
Семеен скандал е в основата на жестокото убийство на домашна
Коментари Харесай

Безумно убийство: Златко се скара с жена си и за да ѝ отмъсти метна от 6-я етаж... СНИМКИ

Семеен скандал е в основата на жестокото ликвидиране на домашна котка в Пловдив. Това стана ясно, откакто се разбра, че пловдивчанин е умъртвил грубо домашния си любим, изхвърляйки го през прозореца, оповестява TrafficNews.

Патрул на Четвърто районно ръководство се отзовал на сигнала към 22:30 часа в неделя. Съседи били алармирали за нарушение на нощната тишина в квартал "Каменица ".

34-годишният Златко и жена му почнали свада в дома им на улица „ Кричим” в центъра на града. Словесната кавга била яростна, като прирастнала във физическа такава. Близо час виковете на двойката са се чували в квартала.



„ Хвърляха през терасата посуда, тенджери. Бяха обезумели.

Изведнъж се чу мощно туптене и съседите се развикаха. Погледнахме и видяхме телцето на котенце върху тава на микробус, спрян пред кооперацията”, показа комшия на Златко и жена му.

Веднага била извикана полиция. Хората в квартала описаха, че в яростта си, мъжът сграбчил животинчето и го метнал през балкона.

Пред блока бил изпратен патрул от Четвърто районно, който открил причинителя и го арестували. Златко прекарал 24 часа в ареста.

„ Скандалите сред двамата са всяка вечер. Момичето е бременно, само че все пак той й крещи и даже протяга ръка.

Само ден преди жестокия случай, двамата се биеха в градинката пред блока. Шамари, псувни, обиди. Грозна картинка.

Златко е непрекъснато несъответстващ, приятелката му пък употребява алкохол, макар, че е бременна”, допълват жителите на улица „ Кричим”.

Семейството живее на 6-я етаж на жилищната постройка. Причината за зверството била да отмъсти на половинката си.

Повод за абсурдът били фотоси на половинката на Златко, на които тя театралничи до мъж. Ревнивецът я обиждал с нелицеприятни думи, наричайки я лека жена.

Котката, която по думите на съседи била още бебе, умряла на на място.

И през днешния ден следи от зверството се виждат по капака и тава на буса, върху който е паднало животинчето.

„ Такава панорама не се не помни. Още ни е пред очите, не може да спим. След ареста на Златко, свадите отново са налице. Всеки ден и по през целия ден. Не работят, а са под наем”, добавя комшия на двойката.

През вратата на жилището на Златко и жена му и през вчерашния ден се е чувал яростен скандал, даже звуци от плесници. Псувните и обидите, които си разменяха, кънтяха даже пред блока.

Златко е остарял познайник на полицията и правосъдната система.

Спрямо него е повдигнато обвиняване за съзнателно причиняване на гибел на животно, като действието е осъществено по нечовечен метод. Златко го грози затвор от една до три години и санкция от две хиляди до пет хиляди лв..

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!





Златко:



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР