СЕМ не обърна внимание на зависимостите на своя фаворит за

...
СЕМ не обърна внимание на зависимостите на своя фаворит за
Коментари Харесай

Ех, защо няма допинг тест за шеф на БНТ

СЕМ не обърна внимание на зависимостите на своя любимец за шеф на Българска национална телевизия - да вземем за пример невърнатите му борчове за много огромна сума към КТБ съгласно данни на синдиците на банката. Не обърна внимание на зависимостта сред един от претендентите и един от членовете на органа, които са имали "продължително общуване ".

Във всеки конкурс в цивилизована страна това би довело до премахване на журито на Бетина Жотева. А точно с нейния глас беше определен за общоприет шеф Емил Кошлуков - без него нямаше да има болшинство. Това несъмнено ще послужи за претекст за обжалване на резултатите от жалкото позорище, следващо оскърбление за тази нация, май тотално пренебрегнала достолепието си.

Но ето свежа концепция: при мощното спортно начало в състезанието - в лицето на Сашо Йовков и Сашо Диков, можеше на него да бъде въведен допинг тест. Знаете, в спорта не се позволява присъединяване в надпревари на хора, които употребяват стимуланти - хапове, трева, кока. Защото те основават зависимости, не по-малко плашещи от олигархичните, финансовите и останалите.

Ние да вземем за пример помним, че избраника на Съвет за електронни медии - Куши, организираше акции за заверка на марихуаната - нещо, с което хванаха на допинг тест самия най-титулован състезател в историята Майкъл Фелпс. Важен е въпросът и с такава ли агитация ще ни занимава от екрана на издържаната с парите ни Българска национална телевизия? И, в случай че не желаеме, пита ли ни някой? Учените към този момент потвърдиха връзката сред остри психологични болести като шизофрения и параноя от използването на трева.

Някой към този момент напълно съществено беше предложил въвеждане на психо - и допинг тест за депутатите - да се види кой от какво е подвластен. Така че, това, което предлагаме дори не е подбив. Пък и не е късно да се направи допинг тест на претендентите за Българска национална телевизия. Да забележим кой ще го мине, а кой няма.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР