Селянка от Врачанско изуми катаджиитеМъж с мотопед загина, моторист ранен

...
Селянка от Врачанско изуми катаджиитеМъж с мотопед загина, моторист ранен
Коментари Харесай

Бременна катастрофира пияна и дрогирана

Селянка от Врачанско изуми катаджиите
Мъж с мотопед почина, моторист ранен - и двамата без книжки

Пробата показала 2 типа опиати

Жена на 36 години в напреднала бременност излезе с автомобила си от пътя и катастрофира във врачанското село Върбица. Тя се отърва единствено с нерешителност и незначителни охлузвания, само че изуми чиновниците на КАТ, виждали и две и двеста.

Селската шофьорка се оказала без брошура. Дрегерът за алкохол на 1,36 промила, а полевата є проба за опиати отчела приложимост на бензодиазепин и амфетамини. От полицията не прецизираха дали дамата е дала кръв за проучвания, дали е била задържана и дали автомобилът є е с отнета регистрация, като оповестиха единствено, че против нея е формирано бързо полицейско произвеждане.

Също без брошура се оказал 53-годишен мъж на мотопед, който умрял след удар от автомобил във Варна. Катастрофата станала на ул. “Г. Пеячевич ” в понеделник по обед, когато 27-годишен лидер на лека кола на ляв завой лишил преимуществото на мотопеда, който бил без номера и със заличени числа на рамата. Тежко раненият му водач бил откаран в болница и умрял.

Без брошура е карал мотор и 18-годишен гражданин на варненското село Суворово, който в 15 ч в понеделник на пътя за село Ветрино изпреварвал камион, само че изгубил надзор над кормилото и се блъснал в предната част на товарния автомобил. От удара момчето е с голям брой фрактури, само че без заплаха за живота.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР