Селтик приема Реал Мадрид в един от най-интересните мачове от

...
Селтик приема Реал Мадрид в един от най-интересните мачове от
Коментари Харесай

Реал Мадрид с трудно препятствие на старта в Шампионска лига

Селтик приема Реал Мадрид в един от най-интересните мачове от първия кръг на груповата фаза в Шампионската лига. Двубоят е през днешния ден от 22:00 часа и ще се излъчва онлайн по MAX Sport 4. " Детелините " се завръщат на огромната сцена за първи път от 2017 година. Първият им противник обаче е повече от неуместен, откакто шотландският гранд ще би трябвало да се изправи против миналогодишния притежател на трофея Реал Мадрид. 

От лагера на домакините проличава оптимизъм преди днешния конфликт с " кралския клуб ". Двата тима не са играли един против различен от полуфинала за КЕШ през 1980 години. Селтик печели първата среща с 2:0, само че испанския гранд прави поврат след 3:0 вкъщи. 

В момента възпитаниците на Анте Постекоглу се намират в добра форма, откакто през уикенда разрушиха с 4:0 огромния противник Рейнджърс. Отборът се намира в серия от 38 мача без загуба в шампионата. 

В същото време обаче Реал Мадрид желае да даде сериозна поръчка, че може да отбрани трофея си и се надява да тръгне с безапелационна победа довечера. Наставникът на отбора Карло Анчелоти няма съществени проблеми към своя състав. Той няма да може да разчита на Хесус Вайехо и Алваро Одриосола, които по този начин или другояче не са измежду главните му футболисти. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР