Селтик постигна драматичен обрат срещу Лацио в срещата между двата

...
Селтик постигна драматичен обрат срещу Лацио в срещата между двата
Коментари Харесай

Селтик шокира Лацио в продължението, пълен обрат на Олимпико

Селтик реализира трагичен поврат против Лацио в срещата сред двата тима от груповата фаза на шампионата Лига Европа.

" Римските орли " водеха в резултата през първото полувреме, само че преди почивката позволиха изравнително попадение, а 45 секунди преди приключването на 5-минутното продължение на мача капитулираха пред съперника си, допускайки загуба.

Точен за италианците беше Чиро Имобиле, разписал се след едвам 7 минути игра. Той не остави шансове на съперниковите футболисти и даде ранна преднина на римляните.
 Снимка 451728
Източник:

За злощастие на тифозите по трибуните обаче Селтик нямаше никакво желание да се помирява с позволеното ранно попадение и се втурна в офанзива.
 Снимка 451733
Източник:

Седем минути преди почивката Форест бе изведен по добър метод в полето на домакините и не сгреши, връщайки борбата в начална фаза.

Атаките на Лацио не изглеждаха безпределно застрашителни след почивката, до момента в който всяка контра на " детелините " предвещаваше неприятности за " орлите ".

Опитите на гостите да стигнат до обрата се ускориха неимоверно в заключителните 10 минути от мача, като стражът на италианците едвам смогваше да избавя изстрелите към вратата си.
 Милан загуби от Лацио с 1:2
Милан капитулира на " Сан Сиро ", успех за Лацио, юбилеен гол за Имобиле

Чиро с гол номер 100 за римляните

45 секунди преди приключването на 5-минутното продължение Бериша отигра по отчайващо слаб метод топка в средата на терена, подаде я на футболист на съперника, кълбото бе придвижено към влизащия на скорост в пеналта Едоуард, който без капка благосклонност я прати в мрежата за крайното 1:2.

Във краткотрайното класиране Селтик е водач с 10 точки, Клуж заема втората позиция с 9, а два кръга преди края на тази фаза от конкуренцията Лацио е трети с три пункта против името си.

Така италианският клуб ще би трябвало да се надява на знамение, в случай че желае да продължи напред в шампионата.
 Шотландски почитатели наръгани в Рим преди Лацио - Селтик
Шотландски почитатели наръгани в Рим преди Лацио - Селтик

Други трима ентусиасти на островитяните са задържани
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР