Селтик и Рейнджърс ще се срещнат в дерби извън Шотландия

...
Селтик и Рейнджърс ще се срещнат в дерби извън Шотландия
Коментари Харесай

Селтик и Рейнджърс се срещат в исторически мач в Сидни

Селтик и Рейнджърс ще се срещнат в дерби отвън Шотландия за първи път, когато се изправят един против различен на Сидни Супер Къп в Австралия тази година, оповестиха локални управителни лица.

Двата колоса от Глазгоу ще вземат участие в шампионат с четири тима, който ще включва още отборите от австралийската А-лига Сидни и Уестърн Сидни Уондърърс от 16-20 ноември.

„ За първи път в историята този емблематичен конфликт ще се играе отвън Шотландия “, показа спортният министър на Нов Южен Уелс Стюарт Ейръс в изказване късно в сряда вечер.

Селтик е воден от австралиеца Анге Постекоглу, който разкри, че е „ супер разчувствуван “ да се завърне вкъщи.

„ Ще бъде особено. Клубът постоянно е имал мощна връзка с Австралия и знам какъв брой буйни са фенските фракции там и по какъв начин наблюдават клуба “, показа той.

Сблъсъкът сред старите противници ще се организира на 83-хилядни стадион „ Стейдиъм Австралия “ на 20 ноември по време на петседмична пауза в клубния футбол преди Световното състезание в Катар.

will return to Australia this November with the club participating in the inaugural Sydney Super Cup, which will include the first ever international Old Firm fixture.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР