Селта и Реал Мадрид играят при резултат 1:1 в среща

...
Селта и Реал Мадрид играят при резултат 1:1 в среща
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Селта - Реал Мадрид 1:1, отменен гол за домакините

Селта и Реал Мадрид играят при резултат 1:1 в среща от 30-ия кръг на Ла Лига. Карим Бензема съумя да осъществя от дузпа в 19-а минута. Нолито изравни в 52-а минута.

Преди началото на срещата се стигна до сборичкване сред ултраси на двата клуба, като има информация за най-малко трима ранени.

В първите минути домакините стартираха малко по-добре и Яго Аспас пласира два удара в границите на първите 10 минути. Бензема направи пропуск в 11-а, а единствено 3 по-късно Денис Суарес принуди Куртоа да избави с опитност.

В 19-а минута "белия балет " откри. След отсъдена дузпа за отбора Карим Бензема застана зад топката и препарира Дитуро за 1:0. Селта съвсем изравни в 23-ата след пряк удар на Яго Аспас от фал, само че Куртоа отново беше на мястото си.

Пет минути преди края на полвуремето Селта изравни, само че след преразглеждане на ВАР се оказа, че Гаярдо е бил в засада по време на офанзивата.

В началото на второто полувреме Селта съумя да стигне до стремежи изравнителен гол. След хубава офанзива отляво Хави галан центрира на крайници на Нолито, който от няма и 10 метра не сбърка за 1:1.

Селта - Реал Мадрид 1:1

0:1 - Карим Бензема (19, дузпа)

1:1 - Нолито (52)

Съставите на двата отбора:

СЕЛТА: Дитуро, Васкес, Аидоо, Муриьо, Галан, Белтран, Мендес, Суарес, Нолито, Аспас, Гаярдо;

РЕАЛ МАДРИД : Куртоа, Васкес, Милитао, Алаба, Менди, Каземиро, Модрич, Кроос, Асенсио, Винисиус, Бензема
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР