Селскостопанските производители от област Серес в Гърция планират за днес

...
Селскостопанските производители от област Серес в Гърция планират за днес
Коментари Харесай

Протест на гръцки земеделци ще блокира Кулата

Селскостопанските производители от област Серес в Гърция възнамеряват за през днешния ден осъществяване на митинг и блокиране на придвижването в региона на Граничен пункт Кулата - Промахон, оповестиха от Министерството на външните работи.

 
По информация на генералното ни консулство в Солун шествието се чака да стартира в 14:00 ч. в региона на град Сидeрокастро, след което протестиращите ще се насочат към граничния пункт. Протестът е привързан с гласуването на Споразумението от Преспа от гръцкия парламент и производителите приканват всички свои сътрудници от цяла Гърция да провеждат митинги по места, с цел да се изпрати ясно известие към държавното управление.
 
Министерството на външните работи на България предизвестява, че е допустимо формиране на колони от чакащи коли в региона на граничния пункт.

 
При възможни усложнения в придвижването през Кулата навреме ще бъде предоставяна информация на пътуващите, оповестиха от Главна дирекция " Гранична полиция ". От там напомнят, че най-близкият граничен пункт е Илинден - Ексохи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР